Transportbedrijf Cerfontaine B.V.

Allround transport

Transportbedrijf Cerfontaine is een allround vervoersonderneming waar u terecht kunt voor zowel nationaal als internationaal wegtransport. Specialismen zijn Walking Floor combinaties voor losgestorte producten, transport van vloeibare mest, containercombi’s (onder meer voor recyclingsproducten), oogstvervoer, zwaar transport en kippervervoer. Alle transporten kunnen GMP of non-GMP uitgevoerd worden.

Losgestort of gepalletiseerd

Een van onze specialisaties is het transport van losgestorte goederen in binnen- en/of buitenland. U moet daarbij denken aan granen, kunstmest of houtchips, waarvoor onder andere opleggers met een Walking Floor-systeem worden ingezet. Deze combinaties worden bijvoorbeeld ook gebruikt voor gepalletiseerde producten en producten verpakt in Big Bags.

De vloot van Transportbedrijf Cerfontaine bestaat uit 30 moderne voertuigen, volgens de laatste milieuclassificaties en boordcomputers. Wij leven strenge kwaliteits- en veiligheidseisen na en zijn gecertificeerd voor VCA* en. GMP. Cerfontaine heeft daarnaast de Lean and Green Award verworven.

Desgewenst worden voor het zwaar transport de vereiste vergunningen en begeleiding verzorgd.

Tijdelijke capaciteit

Transportbedrijf Cerfontaine is voor extra (tijdelijke) vervoercapaciteit eveneens uw partner.